Fysiikka

Pitkäkurssi


18.1.2018 - 24.5.2018

Maanantaisin ja torstaisin klo 16 - 18

50 oppituntia opetusta

550 €

Pitkäkurssi on iltakurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Pitkäkurssin opettajat toimivat myös laskuharjoitusten vetäjinä. Kurssi on 50 oppitunnin pituinen, josta puolet käytetään laskuharjoitusten ratkaisemiseen. Kurssi järjestetään maanantai- ja torstai-iltaisin kello 16–18.

Pitkäkurssi soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haet laskurutiinia matematiikan ja fysiikan opiskeluun. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen valmistautumiseen itseopiskelua kuitenkaan unohtamatta.

Pitkäkurssille on mahdollista ilmoittautua myös kurssin alettua. Tässä tapauksessa kurssin hinta määräytyy jäljellä olevasta opetuksen tuntimäärästä. Suosittelemme kuitenkin, että liityt joukkoomme jo alusta lähtien!

Ilmoittaudu heti

Tehokurssi


3.5.2018 - 23.5.2018

Arkipäivisin klo 8 - 12

50 oppituntia opetusta

550 €

Tehokurssi on päiväkurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Kurssiin sisältyy 50 oppituntia, joista puolet ovat luentoja ja puolet laskuharjoituksia. Kurssi järjestetään arkipäivisin kello 8-16.

Tehokurssi soveltuu loistavasti sinulle, jolla on melko tuoreessa muistissa lukion fysiikka. Kurssilla keskitytään teorian kertauksen lisäksi erityisesti pääsykokeiden vastaustekniikan harjoitteluun sekä laskurutiinin huippuunsa hiomiseen.

Ilmoittaudu heti