Matematiikka

Pitkäkurssi


18.1.2018 - 24.5.2018

Maanantaisin ja torstaisin klo 18 - 20

50 oppituntia opetusta

550 €

Pitkäkurssi on iltakurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Pitkäkurssin opettajat toimivat myös laskuharjoitusten vetäjinä. Matematiikan pitkäkurssi on 50 oppitunnin pituinen, josta puolet käytetään laskuharjoitusten ratkaisemiseen.

Pitkäkurssi soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haet laskurutiinia matematiikan opiskeluun. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen valmistautumiseen itseopiskelua kuitenkaan unohtamatta.

Pitkäkurssille on mahdollista ilmoittautua myös kurssin alettua. Tässä tapauksessa kurssin hinta määräytyy jäljellä olevasta opetuksen tuntimäärästä. Suosittelemme kuitenkin, että liityt joukkoomme jo alusta lähtien!

Ilmoittaudu heti

Tehokurssi


3.5.2018 - 23.5.2018

Arkipäivisin klo 12 - 16

50 oppituntia opetusta

550 €

Tehokurssi on päiväkurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Matematiikan kurssiin sisältyy 50 oppituntia, joista puolet ovat luentoja ja puolet laskuharjoituksia. Kurssi järjestetään arkipäivisin kello 12 - 16.

Tehokurssi soveltuu loistavasti sinulle, jolla on melko tuoreessa muistissa lukion matematiikka. Kurssilla keskitytään teorian kertauksen lisäksi erityisesti pääsykokeiden vastaustekniikan harjoitteluun sekä laskurutiinin huippuunsa hiomiseen.

Ilmoittaudu heti