Matematiikka + Fysiikka

Pitkäkurssi


18.1.2018 - 24.5.2018

Maanantaisin ja torstaisin klo 16 - 20

100 oppituntia opetusta

890 €

Pitkäkurssi on iltakurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Pitkäkurssin opettajat toimivat myös laskuharjoitusten vetäjinä. Matematiikan ja fysiikan kurssit ovat molemmat 50 oppitunnin pituisia, josta puolet käytetään laskuharjoitusten ratkaisemiseen. Kurssipaketti sisältää siis yhteensä 100 oppituntia. Kurssi järjestetään tiistai- ja torstai-iltaisin kello 16–20.

Pitkäkurssi soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haet laskurutiinia matematiikan ja fysiikan opiskeluun. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen valmistautumiseen itseopiskelua kuitenkaan unohtamatta.

Pitkäkurssille on mahdollista ilmoittautua myös kurssin alettua. Tässä tapauksessa kurssin hinta määräytyy jäljellä olevasta opetuksen tuntimäärästä. Suosittelemme kuitenkin, että liityt joukkoomme jo alusta lähtien!

Ilmoittaudu heti


Tehokurssi


3.5.2018 - 23.5.2018

Arkipäivisin klo 8 - 16

100 oppituntia opetusta

890 €

Tehokurssi on päiväkurssi, jonka opetus muodostuu luennoista ja laskuharjoituksista. Sekä matematiikan että fysiikan kurssiin sisältyy 50 oppituntia, joista puolet ovat luentoja ja puolet laskuharjoituksia. Kurssipakettiin kuuluu siis yhteensä 100 oppituntia. Kurssi järjestetään arkipäivisin kello 8-16.

Tehokurssi soveltuu loistavasti sinulle, jolla on melko tuoreessa muistissa lukion matematiikka ja fysiikka. Kurssilla keskitytään teorian kertauksen lisäksi erityisesti pääsykokeiden vastaustekniikan harjoitteluun sekä laskurutiinin huippuunsa hiomiseen.

Ilmoittaudu heti