Tietoa meistä

Yrityksestä

Tietopoli Oy perustettiin vuonna 1996 paikkaamaan tarvetta valmennuskursseille diplomi-insinöörikoulutuksen yhteisvalintaan. Kurssien tuotot menevät suoraan osakunta- ja teekkaritoiminnan hyväksi, joten osallistumalla kurssille tuet suoraan myös Otaniemen opiskelijaelämää!

Tietopoli Oy:n ensimmäiset kurssit järjestettiin keväällä 1997 ja kokonaisuus osoittautui varsin onnistuneeksi. Siitä lähtien Tietopoli Oy:n valmennuskurssit ovat olleet kursseja joissa assistentteina toimivat opiskelijat Aalto-yliopiston tyyliin. Kurssien luennoitsijat taas ovat kokeneita opettajia joilla on vankan teoreettisen ymmärryksen lisäksi taito selittää asiat myös teoriaan vihkimättömän kielellä. Teekkarius näkyy kurssin ulkopuolella; suurin osa kurssin valmistelevasta työstä tehdään talkoovoimin ja näin ollen Tietopolin valmennuskurssit ovat aina olleet hinta-laatu suhteeltaan kilpailukykyiset.

Kurssilaisten palautteissa teekkarius ja henkilökuntamme nuorekas ilme onkin yleisesti mielletty erittäin positiivisiksi. Kurssiemme onnistuminen näkyy myös kurssilaisten korkeista sisäänpääsyprosenteista.

Takuu

Kursseillamme on takuu: Jos et saa opiskelupaikkaa mistään diplomi-insinöörikoulutuksen DIA-hakukohteesta, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille ilmaiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää kursseistamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen tieto@tietopoli.fi

Yhteystiedot

Tietopoli Oy
Otakaari 22
02150 Espoo
Puh. 044 0877 233
tieto@tietopoli.fi