Matematiikan Abikurssi

Abikurssi

24.2.2020–6.3.2020

Ma–Pe 3 tuntia/päivä, klo 9-12.

Yhteensä 30 tuntia opetusta.

390€

Abikurssimme on päiväkurssi joka muodostuu laskuharjoituksista pienryhmissä. Jokaisella ryhmällä on asiantunteva assistentti, joka antaa kurssilaisille valmiudet ylioppilaskirjoituksissa onnistumiseen. Päivittäisissä laskuharjoituksissa ratkaistaan tehtäviä, sekä käydään läpi yleistä teoriaa ylioppilaskokeisiin. Kolmen tunnin laskusessioissa kurssilainen saa hyvän laskurutiinin, ja henkilökohtaista apua mikä helpottaa itsenäistä laskemista. 

Kurssilla opiskellaan 12 oppilaan ryhmissä. Pienet ryhmät luovat rauhallisen ilmapiirin ja mahdollistavat ryhmätyön muiden kurssilaisten kanssa.

Matematiikka on yksi tärkeimmistä aineista ylioppilaskirjoituksissa. Hyvä matematiikan arvosana antaa usein eniten pisteitä yliopistovalinnoissa. Matematiikka on myös olennaista muissa luonnontieteiden ylioppilaskirjoituksissa, joten siihen on syytä panostaa kunnolla.

Aikataulu (Huom! Iltapäiväryhmää ei järjestetä)

Kurssi järjestetään Technopoliksen moderneissa tiloissa Otaniemessä, aivan Kehä 1 varrella. Paikalle pääse helposti metrolla tai bussilla. Autolla voi myös saapua ja pysäköinti on kurssilaisille ilmaista.